Zaklada Paraolimpijac
O Zakladi | Natječaji   Online donacije
Prijava na donacijski kviz za privatne osobe
U slučaju nemogućnosti uplate kroz sustav, prijave za pojedince se šalju na mail i trebaju sadržavati: Ime i prezime, e-mail adresu i željeni broj sudionika kviza.
 
Uvjeti poslovanja *
 
 
Napomena

Ovom donacijom podupirete hrabrost, odlučnost, inspiracija i jednakost hrvatskih paraolimpijaca.

Uplatu donacije na ovoj stranici možete izvršiti kreditnim karticama (American Express, MasterCard i Visa).

  • Amex
  • MaserCard
  • Visa

Nakon šta odaberete "Uplati" sustav će vas prebaciti na stranice PayWay-a gdje ćete upisati sve potrebne podatke za online plaćanje kreditnim karticama.

T-com Pay Way

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Uvjeti poslovanja

 
Prijava na donacijski kviz za pravne osobe

Podržite rad Zaklade Paraolimpijac i postanice dio nevjerojatnih uspjeha naših paraolimpijskih sportaša.Cijena sudjelovanja na Virtualnom donacijskom kvizu iznosi 100 kuna po zaposleniku.

Prijave se šalju na mail i trebaju sadržavati: Naziv tvrtke, adresu tvrtke, OIB tvrtke, ime i prezime kontakt osobe i željeni broj sudionika kviza.

Prijavi tvrtku na kviz

Poslovni račun:
Zaklada Paraolimpijac
Privredna banka Zagreb
Žiro račun: 2340009-1110558214
IBAN: HR4123400091110558214

Kontakt

Zaklada Paraolimpijac
Zinke Kunc 3a, 10000 Zagreb

E: